tampilan Product

ZM seri mobile radio omnidirectional mecut antena Yahoo kanggo pangguna komunikasi mobile kasedhiya frekuensi jangkoan sudhut saka 27MHz kanggo 2500MHz uga mung operasi lan gampang nginstal pengalaman.

Products More

Napa Pilih kita

Quanzhou Zhongming Alat Komunikasi Co., Ltd. (ZM antena)  punika Pabrik antena profesional, dumunung ing Quanzhou City Fujian Province.with liwat 11 taun R & D lan OEM / ODM pengalaman wiwit 2008.Especially ing gain dhuwur antena genggem walkie-talkie, gain dhuwur antena radio mobil, mobil sipil antena radio , basa antena stasiun, yagi antena, antena transmisi data nirkabel, aksesoris saka krenjang, mag Magnetik Gunung, mundhut kurang RF pakan kabel (RG seri), RF konektor coaxial, kilat arrester lan produk peripheral komunikasi liyane.

produksi digunakake digunakake ing telekomunikasi. China Unicom, radio lan televisi, railway, Petrochemical, daya listrik, batu bara, port, optik engineering jaringan serat, optik produksi piranti pasif, Gambling ngelmu, etc. Lan diekspor menyang Eropah. Amerika Serikat. Rusia. Japan. Korea Kidul. Australia, Asia Kidul-Wétan Taiwan lan negara liyane.

News Company

Antena Pilihan Kanggo VHF / UHF Amatir Komunikasi-Part 3 Base Station Antena

Antena basa stasiun ora winates dening kahanan obah, supaya antena dhuwur-gain bisa digunakake, kang ora mung mundhak wilayah jangkoan transmisi, nanging uga mundhak ing efficiency konversi reception, lan luwih bisa nampa pasangan banget sinyal lan nambah th ...

Antena Pilihan Kanggo VHF / UHF Amatir Komunikasi-Part 2 Car Antenna

antena Vehicle nuduhake antena komunikasi dirancang kanggo diinstal ing kendaraan. Paling umum lan sing paling umum dipigunakaké yaiku antena nyedhot tuwung. Amarga antena nyedhot Piala gampang diselehake lan diinstal, supaya sawetara stasiun amateur tetep uga kerep nggunakake antena nyedhot tuwung. The ...

  • China Supplier antena Komunikasi kualitas dhuwur